Uke 51

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag:

  • Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med basmatiris, mangochutney og raita (melk).
  • Suppe: Kremet blomkål - og brokkolisuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).

Tirsdag:

  • Varmmat: Koljekaker (fisk) servert med sitronsaus (melk) og rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.
  • Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
  • Vegetar: Bakt sellerirot servert med sitronsaus (melk) og rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.

Onsdag:

  • Varmmat: TexMex med storfekjøtt servert med ris, salat og rømmedressing (melk).
  • Suppe: Fyldig skogsoppsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: TexMex uten kjøtt men med grønnsaker, bønner og mais, servert med ris, salat og rømmedressing (melk).

Torsdag:

  • Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten), servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og remulade (egg).
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Vegetarlasagne (gluten, melk) servert med salat og rømmedressing (melk).

Fredag: 

  • Varmmat: Kyllinglår med thai currygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
  • Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).