Uke 51
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag:
- Varmmat: Chana Masala (melk), indisk kikertegryte, servert med basmatiris, mangochutney og raita (melk).
- Suppe: Kremet blomkål - og brokkolisuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
Tirsdag:
- Varmmat: Koljekaker (fisk) servert med sitronsaus (melk) og rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.
- Suppe: Thai curry grønnsaksuppe (gluten, melk, soya) servert med nudler (gluten).
- Vegetar: Bakt sellerirot servert med sitronsaus (melk) og rotgrønnsaker (selleri) og kokte poteter.
Onsdag:
- Varmmat: TexMex med storfekjøtt servert med ris, salat og rømmedressing (melk).
- Suppe: Fyldig skogsoppsuppe (gluten, melk) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: TexMex uten kjøtt men med grønnsaker, bønner og mais, servert med ris, salat og rømmedressing (melk).
Torsdag:
- Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten), servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og remulade (egg).
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Vegetarlasagne (gluten, melk) servert med salat og rømmedressing (melk).
Fredag:
- Varmmat: Kyllinglår med thai currygryte (melk, soya, gluten) servert med jasminris.
- Suppe: Italiensk Minestronesuppe (egg, gluten) servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).