Uke 17:
Varmmat kr 79,- Suppe kr 59,- Vegetar kr 59,-
Kjøttfri mandag: (Stengt)
- Varmmat:
- Suppe:
Tirsdag:
- Varmmat: Panert torsk (fisk, egg, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
- Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
- Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
Onsdag:
- Varmmat: Gulasjgryte (selleri) servert med potetmos (melk, muskat) og flatbrød (gluten).
- Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
- Vegetar: Vegetarlasagne (gluten, melk) servert med salat og balsamicovinaigrette (sulfitt).
Torsdag:
- Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten), servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og aioli (egg, soya, sennep).
- Suppe: Fyldig tomatsuppe (sennep) servert med krutonger (gluten) og makaroni (gluten, egg).
- Vegetar: Vegetarsnitzel servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og aioli (egg, soya, sennep).
Fredag:
- Varmmat: Vårruller med kylling (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
- Suppe: Kremet blomkålsuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
- Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).