Uke 17: 

Varmmat kr 79,-     Suppe kr 59,-     Vegetar kr 59,- 

Kjøttfri mandag: (Stengt)

  • Varmmat: 
  • Suppe: 

Tirsdag:

  • Varmmat: Panert torsk (fisk, egg, gluten) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).
  • Suppe: Kremet vårløk - og purreløksuppe (melk, gluten) servert med krutonger (gluten) og hvitløksolje.
  • Vegetar: Falaffel (gluten, selleri) servert med quinoasalat og grønnsaker (soya) og remulade (soya, egg).

Onsdag:

  • Varmmat: Gulasjgryte (selleri) servert med potetmos (melk, muskat) og flatbrød (gluten).
  • Suppe: Gulrot - og ingefærsuppe servert med krutonger (gluten) og chiliolje.
  • Vegetar: Vegetarlasagne (gluten, melk) servert med salat og balsamicovinaigrette (sulfitt).

Torsdag:

  • Varmmat: Sei Cordon Bleau (fisk, egg, gluten), servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og aioli (egg, soya, sennep).
  • Suppe: Fyldig tomatsuppe (sennep) servert med krutonger (gluten) og makaroni (gluten, egg).
  • Vegetar: Vegetarsnitzel servert med krydrede bønner og linser (soya, selleri) og aioli (egg, soya, sennep).

Fredag: 

  • Varmmat: Vårruller med kylling (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).
  • Suppe: Kremet blomkålsuppe (gluten, melk, soya) servert med hvitløksolje og krutonger (gluten).
  • Vegetar: Vegetar vårruller (gluten, egg, soya) servert med sweet chili, salat og vinaigrette (sulfitt).