Laks med poteter og saus

Maten fra Bærum storkjøkken er smakfull og næringsrik, og laget etter tradisjonelle oppskrifter.

Vi tilbyr en variert meny som planlegges i henhold til årstider og høytider.

Alle rettene er næringsberegnet av klinisk ernæringsfysiolog for å sikre en variert og næringsrik kost som følger Helsedirektoratets anbefalinger for eldre.

Vi produserer etter kok/kjøl metoden som innebærer at middagen blir ferdiglaget hos oss, og deretter raskt nedkjølt og pakket før den kjøres hjem til deg. Dette gir trygg mat med god holdbarhet samtidig som smak og næringsstoffer beholdes. Rettene er varedeklarert med merking av alle allergener. Alle rettene er godt merket med holdbarhetsdato, og holder seg flere dager i kjøleskap.

Slik varmer du opp maten

Maten skal oppbevares i kjøleskap helt frem til den skal varmes opp i stekeovn eller mikrobølgeovn. Oppvarmingstips er beskrevet på all forpakning.

Oppvarming i mikrobølgeovn:

  • Åpne plastfolien i et hjørne eller stikk noen hull i den med gaffel.
  • Sett plastformen inn i mikrobølgeovnen.
  • Varm maten på maksimum temperatur i ca 4 minutter.
    (Tiden kan variere noe fra ovn til ovn og ut fra type matrett.)

Oppvarming i stekeovn:

  • Forvarm ovnen til 110 C °
  • Åpne plastfolien i et hjørne, eller stikk noen hull i folien med en gaffel
  • Sett inn plastformen i ovnen, og varm maten i ca. 30 minutter

Maten anrettes pent på en tallerken, men kan også spises direkte fra formen.

 

 

Relaterte sider

Kontakt Kjøkkentjenesten - Bærum storkjøkken

Ta gjerne kontakt med oss

Matomsorg og ernæring i Bærum tilbyr hjemmelaget mat til alle institusjoner i Bærum kommune. Vi leverer også middag hjem på døren.

Matomsorg og ernæring